Missa inte detta event!
Göstas Fiskekrog och Ward Wines (@ward_wines_vanner ) anordnar ett unikt evenemang där världens främste rosévin står i centrum tillsammans med hummer!
Fredag 27/9 och Lördag 28/9 öppnar vi upp dörrarna 19.00 till vår Kaptenssal, där ett begränsat antal platser finns till förfogande för en underbar afton!
Hummermenyn består av fem rätter, komponerade av köksansvarige Jon Larsson och köksmästare Jesper Nava-Rådman. Till rätterna serverar vi sex viner från Gerard Bertrand, som blir presenterade av Exportchef Pauline Guiset, som reser till Smögen från Languedoc i Frankrike för detta unika event.
Huvudvin är Clos du Temple – Ansett som världens bästa Rosévin och är en av två roseviner (inklusive Champagne!) som hamnade i Kategorin ”Master” vid senaste Global Rosé Masters (2024).
Priset för Hummermeny plus vinpaket är 1600kr och kan bokas med ett mail till samuel.lofgren@gostasfisk.se - så länge plats finnes! 🦞
#smögen #hummermeny #hummerpremiär #wardwines #världensbästarose #kaptensssalen #göstasfiskekrog